Організація діяльності інструментального колективу

(народні інструменти)

Обравши напрямок підготовки «Організація діяльності інструментального колективу (народні інструменти)», ви зможете опанувати гру на різних музичних інструментах, зокрема: гітарі (найпопулярнішому у світі музичному інструменті), скрипці, бандурі, баяні, акордеоні, сопілці та домрі.

На базі напрямку підготовки «Організація діяльності інструментального колективу (народні інструменти)» функціонує оркестр народних інструментів, який є лауреатом всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів.
Художній керівник та головний диригент – Народний артист України, професор Микола Шумський; керівник оркестру – Світлана Павленко.

Мені багато чого запам’яталось, і перший дзвінок, і перші пари, і свята, і час, який я провела зі своїми однокурсниками. Тепер в мене багато друзів з Коледжу, з якими я можу проводити дозвілля. Дуже добре пам’ятаю свята та конкурси, тоді ми дуже весело проводили час і отримували незабутный досвыд. Таких моментів дуже багато, і перелічувати я їх не буду, лише скажу, що Ніжинський Коледж культури і мистецтв живе, а не існує!

Ков’ях Вадим Гітарист-аранжувальник та композитор. Випускник Ніжинського училища культури і мистецтв імені М. Заньковецької.

У Ніжинському коледжі культури і мистецтв пройшла моя юність. Спогади про цей заклад в Ніжині назавжди будуть у моєї душі. При згадуванні «НККіМ» я відчуваю ностальгію. Я можу з впевненістю сказати, що з нашим коледжом ми рухаємося у майбутнє.

Жаринов Євген сопілкар-віртуоз. Випускник Ніжинського училища культури і мистецтв імені М. Заньковецької.